Kimochi : Өндөг чанах

Өндөг чанах

Өндгийг ширүүн гал дээр чанавал цагаан нь хатуу, шар нь зөөлөн, зөөлөн гал дээр чанавал шар нь аргуу, цагаан нь зөөлөн байдаг.
- Өндгийг шүүрхий чанахад 2-3 минут, зөвхөн цагааныг нь болгоход 4-5 минут, бүр аргуу болгоё гэвэл 8-10 минут шаардагдана.
- Өндгийг чанасан юмуу, түүхий алин болохыг мэдье гэвэл эргүүлж үзэх хэрэгтэй. Чанасан өндөг удаан эргэнэ, түүхий өндөг ганц хоёр эргээд зогсоно.
- Яльгүй орос цуу дусаасан, их давстай усанд хагарсан өндгийг чанавал гоожихгүй.
- Стакан усанд хоолны халбага давс хийж уусгаад өндөг хийж үзэхэд шинэ бол живнэ, хуучирсан бол хөвнө, харин шинэвтэр бол усны голд тогтоно.  
start=-47 , cViewSize=50 , cPageCount=1

3 сэтгэгдэл:

Don`t mention it.
dulguun (зочин)

bayrlalaa.

N (зочин)

Thank you

Зочин (зочин)

Баярлалаа их хэрэгтэй мэдээлэл байна

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)